Over ons


Schreuder Bouw & Onderhoud is uw partner bij al uw bouw- en verbouwwerkzaamheden. Sinds 2006 hebben wij een gestage groei doorgemaakt. In 2011 zijn we dankzij deze groei verder gegaan in ons nieuwe pand aan de Sondervick in Veldhoven. U hoort en ziet ons steeds vaker. Eerlijk is eerlijk: klein in omvang zijn we nog steeds. Maar tegelijkertijd zijn we groots in disciplines. Bij grote en kleine werken voelen ons uitstekend in ons element!

 

Goede coördinatie leidt tot het beste resultaat

Budget, planning en haalbaarheid: deze drie-eenheid houden wij tijdens het bouwen scherp in de gaten. Of het nu gaat om grote of kleine werken; wij zijn ervan overtuigd dat een goede coördinatie leidt tot het beste resultaat. Daarom werken wij gedurende de bouwperiode nauw met alle partijen samen; de architect, de opdrachtgever, de installateur, onderaannemers, toeleveranciers en andere partijen. Voor Schreuder Bouw & Onderhoud staat één doel centraal: het naar wens afronden van het bouwproject, binnen de afgesproken termijn, of eerder.

 

Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde onderaannemers. Hierdoor mag u bij ons rekenen op scherpe bouwtermijnen, een goede kostenbewaking, heldere afspraken en lage overheadkosten bij grote en kleine werken.

 

 

  Bedrijfspand Schreuder

Contact

Vul onderstaand contactforumulier in of neem contact op met (040) 230 06 13


 
   
* Deze velden zijn verplicht